VindueDkHvem er jeg? Hvor er vi på vej? Findes Gud?

Læs introduktion med kosmiske symboler.

11Vi er på vej fra dyreriget til at blive mennesker.

Guds evige verdensplan i et kosmisk symbol.

Katalog over litteraturen og de kosmiske symboler - pdf

Samlet introduktion på 52 sider af Martinus' udgivne symboler nr 1-44 og alle bøger. Kataloget er udarbejdet for at muliggøre fremvisning af symbolerne i forbindelse med udstillinger og andre præsentationer. Det var forfatterens ønske at symbolerne ikke fremvises uden forklaringer.

Disse introduktioner er ikke skrevet af Martinus, men baserede på hans analyser i ”Det Evige Verdensbillede” bind 1 – 4 og andre dele af Det Tredie Testamente. Symbolerne og Martinus egne forklaringer er først og fremmest udgivet i bøgerne ”Det Evige Verdensbillede” bind 1 – 4, men man finder dem også i Livets Bog 1-7 og i andre dele af Det Tredie Testamente. Introduktionerne her kan ikke erstatte studiet af Martinus egne analyser som de fremtræder gennem hele hans værk.

Det er frit at downloade og anvende dette katalog i uændret form til non-profit formål. Vi anbefaler at man får tilsendt materialerne i professionel trykkvalitet til kostpris (alt er nonprofit). Du sender din forespørgsel ved at klikke på "Kontakt os" i menuen på toppen af denne side.

Klik på billedet herunder for at downloade symbolintroduktionen til din pc. Du behøver Acrobat Reader for at kunne læse filen, og den får du her hvis du ikke har den.

Download:

Symbolkatalog Symbolkatalog
Lav opløsning - 14 Mb
Bedst til læsning på skærm
Høj opløsning - 24 Mb
Bedst til udskrivning på printer

Pin it