VindueDkHvem er jeg? Hvor er vi på vej? Findes Gud?

Læs introduktion med kosmiske symboler.

11Vi er på vej fra dyreriget til at blive mennesker.

Guds evige verdensplan i et kosmisk symbol.
Notice: Undefined offset: 34 in /usr/www/users/detftd/libraries/src/Access/Access.php on line 608 Notice: Trying to get property of non-object in /usr/www/users/detftd/libraries/src/Access/Access.php on line 608 Notice: Undefined offset: 34 in /usr/www/users/detftd/libraries/src/Access/Access.php on line 613 Notice: Trying to get property of non-object in /usr/www/users/detftd/libraries/src/Access/Access.php on line 613

Det Gamle, Det Nye og Det Tredie Testamente

Det Gamle, Det Nye og Det Tredie Testamente

Den 24. november 1981 udkom der på Borgens Forlag i København et værk med den provokerende titel Det Tredie Testamente. Til Bibelens to testamenter, Det Gamle og Det Nye, var der tilføjet endnu et. Forfatteren mener at det er fortsættelsen af Bibelen, og at Det Tredie Testamente er opfyldelsen af Jesu profeti: "Men Talsmanden, Helligånden, som Faderen vil sende i mit navn, han skal lære jer alle ting og minde jer om alt, hvad jeg har sagt jer." (Joh. 14, 26) Ifølge Det Tredie Testamente er ånd det samme som bevidsthed og bevidsthed det samme som tanker og viden. Hellig ånd er tanker og viden der udtrykker selve sandheden om Gud og livet.

Denne hjemmeside udgør en introduktion til det omfattende værk.


Velkommen!
Stiftelsen Tredje Testamentet - Et nonprofit informationsprojekt - Kontakt os her.

 

Hør Martinus holde foredrag nu - live - vælg her fra en lang liste! Eller klik herunder på foredraget  om Det Tredie Testamente fra den 10 februar 1969.
Pin it